2013. október 15., kedd
Babfözelék sült tarja
Igazi téli fözelék, de nekem van isteni finom fejtett babom Gedérröl. Nem is tudom mikor föztem babfözeléket, de ezután idönként biztos fogok még fözni, föleg amig ebböl a finom babból van a mélyhütöben. Editke köszönjük ezt a finomságot Neked.
A babot megföztem babérlevéllel, sóval, 1 gerezd fokhagymával. Csináltam egy rántást, abba is tettem a végén fokhagymát és berántottam a babot. Kevés tejfölt tettem még hozzá. Közben sovány tarja szeleteket majorannával, fokhagymával izesitve megsütöttem. Anyukám a sült hús alá öntött mindig kevés tejet és úgy párolta. Igy tettem én is, nagyon finom szafja lesz igy a sült húsnak.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése