2014. június 1., vasárnap

Epres kókuszkrémes piskóta tekercs





Eper dömping van, ki kell használni amig lehet. Alig pár percre tölünk hatalmas eper földek vannak, igy ma reggel is mint majdnem minden nap onnan veszünk epret. Èdes, illatos és még mindig nem tudtuk megunni.

A mai vasárnap délutáni kávéhoz egy piskóta tekercset sütöttem. 

A krém a következö: 10 dk eper 1 evökanál cukorral pürésitve. 1,5 dl sürü kókusztej, 2 dl tejszin, 1 cs. Oetker zselépor. A tejszint habbá verjük, beletesszük a eper pürét, kókusztejet, a végén a zseléport. Amig sül a piskóta és kihül, addig ez a finom könnyü epres, kókuszos krém megdermed. A kihült piskótát megkenjük gazdagon a krémmel, megszórjuk szeletekre vágott 
eperrel és feltekerjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése