http://www.mediring.net/

2013. augusztus 21., szerda

Csirkés kavarma






Tegnap olvastam ezt a receptet a FB-n  Edith receptjei blogon.
Annyira, de annyira finom aki szereti a húst is meg a zöldséget is. Férjem nem tudta abbahagyni,
nagyon izlett Neki és persze nekem is. Edit ezer köszönet, hogy felraktad ezt a receptet, isteni
roppanós maradt a sárgarépa, igazi izorgia volt. 
Annyit voltam kénytelen változtatni mivel nem volt csomborom, igy friss kakukkfüvet tettem bele
a húst elösütöttem, utána pároltam, mivel a csirkecombokat át kell sütni-füzni. A zöldségeket
egy vaslábosban átsütöttem, kicsi borral felengedtem és 10 percig párolva lesütöttem a zsirjára,
de nem volt zsiros. A végén összekevertem a hússal és átsütöttem. Méteres fehérkenyeret ettünk
hozzá. Maga a zöldség, igy elkészitve, héjában fött krumplival is nagyon finom lehet, amit ki is
fogok próbálni. Recept marad és nem fog elfelejtödni az biztos.


http://edithreceptjei.blogspot.ro/2013/08/csirkes-kavarma.html#