http://www.mediring.net/

2014. január 30., csütörtök

Imerjük meg egymást


Ùj játék indult útjára a gasztroblogger társadalomban, amelyben a feladat mindössze annyi, hogy belinkeljük azt, aki minket kért fel, és mi pedig elárulunk magunkról 7 olyan dolgot, amit eddig esetleg az olvasók, társaink nem tudtak, tudnak rólunk. Ezt követően kijelölünk 7 bloggert, akikre kíváncsiak vagyunk. 

Kedves barátnöm Andrea hivott meg a játékra. Nagyon régi az ismeretségünk még a Nlc idökböl, amikor még nem volt Facebook és ott cserélgettük a recepteket, tapasztalatainkat a sütés, fözés kapcsán. Az  elsö személyes találkozót Biatorbágyon tartottuk, voltunk vagy 20-an Olaszországból és Németországból is voltak ott,  mindenki hozott valami finomságot, a mai napig nagy szeretettel gondolok erre a találkozóra ami ha jól számolom 14 éve lehetett.


Akkor magamról: 
1. A blogom neve Susannes Küche mert  németországban élek, igy keveredik a konyhámban a magyar és a német konyha. Nem minden kerül fel a blogra, mert sokszor nem készül fénykép, sajnos nem vagyok a legjobb fotós.


2.   A Fekete Erdöben közel a Duna forráshoz lakom. Amikor elmegyünk a forráshoz mindig elámulok, hogy abból a kis patakocskából micsoda gyönyörüséges folyó  lesz mire Budapestre ér.

3. Szeretek fözni, sütni, föleg az unokáimnak meg a fiamnak. Van négy imádni való unokám 18 évestöl másfél évesig, akik nagyon hálás kosztosok. A  fiam mindig azt mondja a föztömre, hogy érzik benne a szeretet. 

4. Aminek nagyon örülök a fiam örökölte a fözöcskézés szeretetét, bizony sokszor elámulok, hogy milyen finomságokat föz és van hozzá érzéke.

5. Második házasságomban élek pár éve,  mindkettönk gyerekei felnöttek, igy ha akarjuk szabadok vagyunk mint a madár. Szeretünk utazni, mehetünk oda ahova éppen kedvünk van, ha csak egy kávét meginni valahol vagy kirándulni   a közelben, kellemessé tenni a napot, és ez nagyon jó.

6. Van egy magyar és egy német házaspár barátom ezer éve, igaz barátok,  szeretni való emberek, ami ritka kincs.

7. Szeretek olvasni, föleg magyarul mert annak ize van, szeretem a zenét, imádom a musicalt, a jó  szinházat ami nagyon el tud varázsolni.


Akikre kiváncsi vagyok :


Edit modern konyhát vezet, sok finom zöldséges receptjei vannak. Már párat elkészitettem belöle.

 Mariszt csodálom mert annyi finomságot süt. Nem gyözök gyönyörködni a süteményeiben.

 Dina receptje alapján gyönyörüséges és finom  beigliket sütöttem. Szeretem olvasni Öt, csodálom a gyönyörü tortáit.

 Marka, egyszerüen élvezet olvasni a blogját, finom receptek vannak az oldalán.

Sokszor benézek a blogjára, nagyon tetszik Nála is, hogy fiatal asszony  és finom egészséges ételeket készit a családjának. 


Lenne még jó pár kedvenc blogom, de Ök már fel lettek kérve, hogy irjanak magukról.