2016. november 6., vasárnap
Szines zöldségek kecskesajttal
Szép szines öszi szinek mert szeretem.
Nagyon egyszerü étel és nagyon finom, nem kell mindig húst enni,
föleg amikor annyi szines zöldséget lehet kapni ilyenkor összel.
Hozzávalók, szinte minden, ami ilyenkor terem - fantázia kérdése milyen
zöldségeket használunk. Nálam most burgonya, lila "sárgarépa", hagyma,
piros kalifornia paprika, cukkini, sárgarépa, friss petrezselyem és koktél paradicsom került bele.
Egy tepsit kikenünk vajjal vagy olivaolajjal. A kockára, karikára vágott zöld-
séget beletesszük. Egy fél evökanál mustárt, sót, borsot, tört fokhagymát,
friss petrezselymet és pár kanál vizet összekeverünk mintha saláta dresszinget
csinálnánk. Ezt a dresszinget ráöntjük a zöldségekre és jól átforgatjuk.
Alufoliával lefedjük és kb. 1 óra alatt megsütjük. A végén krémes kecskesajtot
tördelünk rá és pár percre visszatesszük grill fokozatra.